Afhankelijk

Herken je dat, je maakt iets naars mee en daar voel je je rot over. Maar je weet wel waar je je rot over voelt en op een gegeven moment ebt het weer weg.
Je gaat weer door met de dagelijkse gang van zaken. Soms herinnert je iets weer aan die rotperiode maar je weet waar t vandaan komt en je kunt t weer beheersen, verklaren of een plek geven.

Ik heb ook iets naars meegemaakt, iets heel heftigs maar ik heb mijn emoties totaal niet onder controle.

Het komt, t blijft en soms ebt het weg maar heel vaak ook niet. Ik weet waardoor het komt dat ik me zo voel. Maar de momenten dat de emoties binnenkomen kan ik absoluut niet voorspellen. Helemaal uit het niets kan ik overmand worden door 100 soorten emoties. En dit op de raarste momenten van de dag. Ik ga erop uit maar ineens wordt het me teveel en ben ik niet meer in staat om wat dan ook te doen. Ik blokkeer en ben meteen doodmoe.

Het voelt alsof ik afhankelijk ben van mijn emoties. Op het moment dat ze komen moet ik het accepteren, ondergaan en wachten tot het weer weg gaat. Ik heb geprobeerd hoor om ze onder controle te krijgen, daar ben ik nl controlfreak genoeg voor. Het lukt me alleen niet.

Mijn emoties bepalen mijn dagen, niet ik als persoon maar die fucking emoties waar ik soms zo moe van wordt.

Zoveel emoties maar de emotie die ik nu het meest mis is blijdschap hoop heel hard dat deze ooit terug komt..

Updated: 5 januari 2015 — 21:20

Geef een reactie

monluna.nl © 2015