allemaal duimen

Terug van weggeweest. Ik ben even een tijdje off line geweest maar vanaf nu zal ik weer vaker berichten sturen. De reden dat ik weg ben geweest vertel ik in een latere blog.

Nu eerst vandaag weer zien door te komen. Weer een dagopname gepland staan in het ziekenhuis vandaag. Ik ben namelijk nog steeds niet al mijn restweefsel kwijt.

De vorige keer hebben ze helaas niet alles weg kunnen halen en na twee maanden afwachten, wederom tot de conclusie gekomen dat er dan maar weer een ingreep moest komen.

Voor de ingreep zelf ben ik niet bang, ben inmiddels bekend met het infuus waar ik een jaar geleden nog doodsbang voor was 😉

Waar ik wel bang voor ben, dat het weer niet helemaal weg is. Op dit moment lukt het me zelf niet om positief te zijn, dus daarom wil ik aan jullie vragen om dat voor me te zijn en heel hard te duimen dat ik hierna echt ziekenhuis klaar ben, want ik ben er klaar mee, echt waar.

Elke keer weer op die afdeling komen, elke keer weer die confrontatie met gelukkige zwangere vrouwen. Het is moeilijk en verdrietig.

Afgelopen dinsdag weer in het ziekenhuis, intake voor de opname. De vorige keer maakte ze de fout om mij te vragen hoe het met mijn kindje ging. Je zou denken dat ze deze fout niet een tweede keer maakte…maar jawel hoor, afgelopen dinsdag kreeg ik deze vraag weer…

Daarom, wil ik met jullie afspreken dat dit de laatste keer is dat ik in het ziekenhuis kom voor een ingreep, ok dan ook nog de controle en dan is het klaar. kaarsje

Updated: 16 april 2015 — 07:38

4 Comments

Add a Comment
  1. Toitoitoi schat x

  2. Ik duim zo erg met je mee! Dikke kus en een knuffel voor jou❤️

  3. Twee dikke duimen hier 😉 x

  4. Duim duim duim duim duim duim duim!
    Knuffel!

Geef een reactie

monluna.nl © 2015