Een nieuw jaar

Oooh wat voelt dit gek, een nieuw jaar is begonnen. Was het maar zo dat een nieuw jaar een nieuw begin is dat je alle dingen uit het vorig jaar achter je kon laten. Helaas werkt dat niet zo. Je neemt je bagage, in mijn geval het verdriet en de pijn gewoon mee.

Heel facebook, internet staat vol met de mooiste boodschappen en dergelijke voor een nieuw veelbelovend jaar. Zwitsal reclames die de kindjes die in 2015 geboren gaan worden welkom heten.

Mijn meisje zou ook een 2015 baby worden. Nog maar 12 dagen tot mijn uitgerekende datum. Met een steen in mijn maag wacht ik deze datum af.

De wereld blijft maar doordraaien, zo hard, zo snel en ik houd het niet bij. Ik sta nog steeds stil op 10 november 2014. De dag dat ik voorgoed afscheid moest nemen van mijn meisje.

Ik ben bang dat mijn verdriet er niet meer mag zijn dat ik niet meer mag rouwen, want ja de tijd verstrijkt en tussendoor gebeuren er weer nieuwe andere dingen.

Een goede vriendin heeft wel een gezonde 2015 baby gekregen. Ik ben zo blij voor haar en als ik het iemand gun is zij het ook. Maar tegelijkertijd doet het ook zon ontzettende pijn. Ik had dit ook zo graag gewild. Hoe dicht liggen de dingen bij elkaar intens geluk en intens verdriet.

Ondertussen hobbelt alles en iedereen door, behalve ik….

Desondanks hoop ik dat 2015 mij ook weer wat lichtpuntjes gaat geven…

Updated: 4 januari 2015 — 15:46

1 Comment

Add a Comment
  1. Ook in 2015 gaan wij jou allemaal heel veel knuffels en kusjes geven. Want ook al gaat het leven voor iedereen door, alle mensen om jou heen begrijpen dat Luna nooit vergeten zal worden 🙂 ❤️

Geef een reactie

monluna.nl © 2015