HEMA

wpid-hema.pngIk heb de HEMA altijd een leuke winkel gevonden, vraag me niet waarom maar het is zo. Misschien omdat ze er roze waterkokers verkopen 😉

Maar goed, toen ik eenmaal zwanger was vond ik de HEMA nog leuker. Het babyassortiment kon ik bijna dromen, wat hebben ze daar leuke en schattige dingen.
Ik was dan ook heel blij om te horen dat er een HEMA geopend zou worden in ons nieuwe winkelcentrum om de hoek. Handig dacht ik toen nog.

Sinds Luna er niet meer is, vermijd ik de HEMA als de pest. Het roept teveel op en ik wil er gewoon niet zijn.

Tot vandaag, vandaag was ik weer voor de eerste keer bij de HEMA en al heel de dag sluimert het HEMA gevoel in mijn lijf.

Vorige week gaf iemand mij de tip om mezelf elke dag een doel te stellen. Dan heb ik het niet over de standaard dingen, zoals boodschappen doen, koken, poetsen en dat soort dingen. Nee, dan heb ik het over leuke dingen, dingen waar ik naar uit kan kijken en sorry poetsen is niet iets waar ik naar uitkijk.

Vol goede moed begon ik daar dan ook deze week aan. Maandag is het me niet gelukt, offday. Ik denk dat het aan de maandag ligt want het begint een beetje een patroon te worden.  Gelukkig ben ik tegenwoordig niet meer zo streng voor mezelf, dus lukt het maandag niet dan proberen we het dinsdag wel weer.

Het doel voor vandaag was een bezoekje aan de HEMA waarbij ik dingen zou gaan kopen voor mijn plakboek voor Luna. Zo gezegd zo gedaan.

Het is me gelukt, ik ben de HEMA in geweest en heb de dingen gekocht die ik nodig had. Maar wat viel het me tegen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik de babyhoek en ik moest mezelf echt tegenhouden om er niet naar toe te gaan. De verleiding was groot maar mijn verstand won. Ik wist namelijk dat als ik aan de verleiding toe zou geven ik me er na ontzettend rot zou gaan voelen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat dat rot gevoel heeeel lang kan aanhouden en daar had ik vandaag niet zo;n zin in. Ik had immers allerlei plannen. Ik zou gaan creabea-en in mijn plakboek.

Thuis aangekomen begon ik volle moed aan mijn plakboek. Het lukte me alleen niet. Het was te confronterend. Ik wil helemaal niet zo’n stom plakboek gaan maken. Ik wil terug naar de HEMA, kleertjes, rompertjes en weet ik veel wat nog meer voor Luna gaan kopen, zoals het eigenlijk hoort.

En dat gevoel heb ik dus al heel de dag, terug naar de HEMA, het is een sluimerend gevoel en het gaat niet weg 🙁 Het hek is van de dam want ik wil niet alleen naar de HEMA, ik wil ook naar de babydump, babypark en noem maar op. De winkels waar ik een paar maanden geleden nog vaste klant was. Het gevoel wat ik de afgelopen drie maanden diep heb weggestopt is weer terug…ik wil weer los in al die winkels.

Je begrijpt dus wel dat mijn doel voor morgen is; vermijd de HEMA. En nog iets anders maar dat ik moet ik nu nog even gaan bedenken want vermijd de HEMA is geen leuk doel 😉

 

 

 

 

Updated: 4 februari 2015 — 09:57

1 Comment

Add a Comment
  1. Toch bedankt voor de heerlijke rookworst 🙂

Geef een reactie

monluna.nl © 2015