Jaarhoroscoop

image

Per toeval kwam ik vandaag uit bij mijn jaarhoroscoop. Nou ja op zich geen toeval want als er iemand internetdeskundige is ben ik het wel.

Toch heel knap dat wanneer je die horoscopen leest, je er altijd punten van herkenning uit kunt halen. Ze worden  ook zo algemeen beschreven dat vele mensen zich erin kunnen vinden. Maar goed dat maakt voor nu even niets uit.

Ik wil graag een paar dingen aanhalen die voor mij heel opvallend waren.

“Je hebt in 2014 even flink op je kiezen moeten bijten want om te zeggen dat het nou een makkelijk jaar was, nee niet echt”.

Dit is nogal een understatement 😉

“Je komt dit jaar weer dichter bij jezelf en je gaat je doelen concreet op een rijtje zetten. Je leven krijgt weer sturing”.

Als er iets is wat ik de afgelopen periode heb ervaren en nu nog steeds, is dat ik mijn emoties in de puurste vorm heb ervaren. Ik heb nog nooit zo dicht bij mijn gevoel, dus bij mezelf gestaan als nu. Heel pijnlijk maar ook heel waardevol. Het zou heeeeel fijn als ik in 2015 weer een doel of in mijn woorden weer een lichtpuntje mag gaan ervaren.

En tja die sturing langzamerhand komt steeds meer het besef dat ik dingen ook weer in de hand kan krijgen. Ik ben heel erg lang bang geweest om verbitterd te raken. Veel mensen zeiden tegen me dat ik dat zelf in de hand heb. Nu pas begin ik ze een beetje te geloven ondanks het feit dat ik nog meerdere keren per dag overvallen wordt door dingen die ik niet in de hand heb.

“Je bent een mooi mens met dromen. Je durft ze alleen niet altijd na te leven omdat je angsten je soms blokkeren. Je hebt niks te veliezen lieve weegschaal dus ga je dromen achterna”

Inderdaad ik heb niks te verliezen. Ik ben het dierbaarste in mijn leven verloren. En ik spreek nu uit ervaring en ben ervan overtuigd. Iets ergers bestaat er niet.

Angsten, een nieuw thema in mijn leven…zoveel angsten want ik realiseer me nu des te meer wat er allemaal mis kan gaan in je leven. Ik heb nu geen vrijbrief dat ik de komende jaren ellendevrij ben, door alles wat ik heb meegemaakt. Was het maar zo. Niemand kan me garanderen dat ik nooit meer zo iets heftigs meemaak. Dat is soms een hele enge gedachte. Het scheelt dat arno mij niet toestaat deze gedachte te hebben 😉 maar soms…soms sluipen ze er wel even in.

“Je persoonlijke geluk staat dit jaar in het teken van zelfontplooiing. Je gaat jezelf dit jaar verbazen. Je komt in een levensfase terecht waarin jouw persoonlijke wil naar boven komt. Je leert dit jaar om te vertrouwen op jezelf”

Nog iets wat ik heel erg geleerd heb de afgelopen periode; grenzen aangeven..dus laat die persoonlijke groei maar komen.

“De weegschalen met een relatie zullen dit jaar meer begrip en verdieping bij elkaar vinden”

Niets meer aan toe te voegen. Ik schreef het al eerder, arno en ik zijn juist door dit hele gebeuren nog meer naar elkaar toegegroeid.

Zal jullie verder niet vermoeien met mijn financiele en werksituatie.

Jaarhoroscopen, voorspellingen of weet ik veel wat. We zullen het zien dit jaar. Maar alles wat ik ga leren, alles waar ik me in ga ontwikkelen komt door jou luna. Je hebt me in die korte tijd dat je er was veel geleerd. Jij maakt me een beter mens!!!

Updated: 8 januari 2015 — 00:32

Geef een reactie

monluna.nl © 2015