Kan t toch niet laten

Hmm ben op vakantie en had verwacht dat ik niks zou gaan schrijven maar kan het schijnbaar toch niet laten. Weer een nieuwe verslaving erbij.

Inmiddels zijn we aangekomen in maleisie. Dit ging niet geheel zonder slag of stoot. De reis was prima hoor, vlucht goed enz. Maar met de monique van binnen ging t niet zo goed.

Eerst voor vertrek luna meegegeven aan mijn schoonouders. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind het heel lief dat ze op haar passen maar vond het ook heel moeilijk om haar weg te geven. Het is en blijft toch mijn kleine luna in een sterrendoosje.

Vervolgens de reis zelf. Hoe langer ik in t vliegtuig zat hoe verder weg ik me voelde van luna. Ze zit in mijn hart sowieso maar eindhoven voelt toch meer als haar thuis.

Het maakte het er ook niet makkelijker op dat er een baby zat, twee rijen voor ons. Toen ik het vliegtuig uitliep zag ik dat de baby een elmo knuffel had. Pijnlijk moment want luna heeft ook een luna knuffel gekregen van mijn broertje.

Eenmaal in maleisie aangekomen een heel dubbel gevoel. In azie voel ik me thuis. Dus het is fijn om hier te zijn. Maar het is zo druk. Ik heb me de afgelopen twee maanden behoorlijk teruggetrokken en dan is zon wereldstad natuurlijk het andere uiterste.

Verder merk ik dat ik mega emotioneel ben en moe. Het besef waarom ik hier ben komt kei hard binnen. De eerste keer weer op vakantie zonder een zwangere buik, de eerste keer op vakantie nadat ik mijn meisje verloren ben.

Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel. We genieten van het weer, het land en van elkaar.

Arno is een topgids. Hij loodst me overal mee naar toe. Ik ben nog nooit zo onvoorbereid op vakantie geweest als nu. Heb geld bij, mijn paspoort en een bikini. Dit keer met bikinibroek en de rest..laat ik maar op me afkomen. Als een mak schaap volg ik arno overal mee naar toe.

Vanavond heel speciaal naar de luna bar geweest. Wat was dat bijzonder een luna cocktail gedronken. Op de 34e verdieping van een hotel dichtbij de maan. Helaas was het te bewolkt om de maan te zien.

Morgen naar een eiland, ver weg van de drukke stad. Ik hoop dat ik daar wat meer tot rust kan gaan komen..

Updated: 12 januari 2015 — 18:34

2 Comments

Add a Comment
  1. Lieve schat, probeer er zoveel mogelijk van te genieten samen:) en wat is die Arno van jou toch een lieverd! Luna zit in jouw hart dus neem je haar overal mee naartoe, en laat je haar nu de mooiste plekjes zien met gids Arno đŸ˜‰

  2. Wat ben je toch een knapperd! Uit al je woorden klinkt ook de liefde voor Arno. Hou je man en je meisje dicht bij je en hopelijk vindt je een beetje rust. Veel liefs!

Geef een reactie

monluna.nl © 2015