Mijn nieuwe vrienden

Gek is dat hoe dingen in je leven kunnen veranderen. Dingen waar je eerst niets van moest weten zijn nu oh zo belangrijk.

Neem nu mijn ‘nieuwe vrienden’ ik had voorheen een hekel aan forums en dergelijke. Naar mijn idee was dat alleen maar elkaar opnaaien en continue klagen (hoop dat ik hier niemand mee beledig ;)) en toch zit ik nu zelfs maar liefst op 2 forums sinds Luna er niet meer is! Als ik t doe dan doe ik t ook goed. Maar wat een uitvinding en wat een steun biedt dat zeg, deze mensen weten waar ze t over hebben, zij hebben t zelfde verdriet en gemis.

Ik ben best eigenwijs (wat een zelfkennis hmm) maar van hun neem ik de dingen gelijk aan, tenminste veel nog steeds niet alles.

Door mijn nieuwe vrienden lijkt t een beetje of ik in 2 werelden leef want ik heb natuurlijk ook nog mijn andere vrienden. Mijn andere vrienden waar t leven gewoon van doorgaat. Mijn andere vrienden die wel opletten om mij tips te geven (omdat ze me zo goed kennen) maar die mij een echte knuffel geven ipv een digitale knuffel. Zelfs de niet knuffel vrienden blijven me knuffelen.
Dankbaar ben ik dus ook mijn andere vrienden omdat ze me zo door deze tijd heen loodsen en zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten.

Voor mij is t nu alleen nog de kunst om hier een balans in te vinden. Als weegschaal zou ik in evenwicht moeten zijn maar dat geldt in deze niet voor mij.  Niet alle kinderen overlijden namelijk, het zijn er echt nog steeds maar een paar..en dat is maar goed ook want elk kind is er al 1 teveel.

Updated: 1 december 2014 — 12:34

Geef een reactie

monluna.nl © 2015