tada

Ik zal jullie ook eens een keer verblijden met positievere berichten. Vanochtend werd ik wakker en ik dacht dit gaat een goede dag worden.

Hoe diep mijn dips ook kunnen zijn, ik kom er toch altijd weer bovenop en heb dan weer een betere dag, zo ook vandaag en gisteren ook al een klein beetje.

Gisteren gezellig met schone zus en vriendinnetje geborreld en het was fijn, we hebben gelachen, veel gelachen. Dus ook deze momenten zijn er.

Een vriendin wees me overigens ook heel terecht op het feit dat ik vooral naar de dingen moet kijken die ik wel doe en die wel lukken in plaats van de dingen die niet lukken. Dat is een veel fijnere gedachtengang.regenboog

Beetje bij beetje kom ik er wel en durf ik soms ook weer wat vooruit te kijken, dingen die ik wel gaan doen in de toekomst.

Op dit moment ben ik er over na aan het denken om in de toekomst iets te gaan met betrekking tot rouw. Mensen ondersteunen die het zelfde hebben meegemaakt. Ik blijf erbij, je weet pas wat het is als je het zelf hebt meegemaakt. Nu nog niet, daar is het nog te vroeg en te vers voor maar het is een idee voor in de toekomst.

En tot slot een ander positief punt is dat ik al 2 dagen van internet ben afgebleven om allerlei ziektes en mankementen op te zoeken. Met mijn kennis kan ik bijna zelf in het ziekenhuis gaan werken 😉 Het is een begin maar het is in ieder geval iets.

Ik ga hem proberen vast te houden deze flow.

 

Updated: 14 maart 2015 — 12:44

3 Comments

Add a Comment
 1. Goedzo skatje!
  En wij zijn er natuurlijk ook voor je dipjes, de grote en de kleine.

  P.s. ik vond je spiegeltje fantastisch!! 😉
  Andere mensen vonden ‘m maar raar…hiha

 2. Goed zo lieverd. En dat lachen wordt gewoon steeds een beetje meer.
  dikke kus!

 3. Hoi Monique, laaste 2 berichten gelezen en kan je zeggen dat ook ik destijds zo neg heb gedacht. Maar gelukkig zijn de pos momenten in de meerderheid en daar heb je houvast aan. Je bent niet alleen sterk maar ook intelligent genoeg om op enig moment het leven weer te leven en dat zonder schuldgevoelens. Het zijn de kleine dingen die het ertoe doen.

Geef een reactie

monluna.nl © 2015