Tears in heaven

Iedereen die me een beetje kent weet hoe ontzettend slecht mijn engels is.

Hier aan de andere kant van de wereld elke dag zittend bij onze cocktailbar valt me het volgende op;

Hoeveel betekenis liedjes hebben wanneer je je verdrietig voelt.

Ik kan ineens ontroerd worden door een liedje wat me voorheen koud liet

Nu zit ik hier met dikke tranen te huilen bij liedjes die ik amper ken.

Opeens lijkt elk liedje geschreven voor onze situatie.

Ik hoor het liedje tears in heaven. Ik kwam er door arno achter dat t van eric clapton is. En de tranen rollen over mijn wangen.

Mijn nieuwsgierigheid is gewekt want ineens ben ik toch wel heel erg nieuwsgierig wat de achtergrond van dit liedje is. Want ja, nog steeds mensen mijn engels is niet zo goed dat ik heel songteksten begrijp.

Volgens wikipedia heeft eric dit liedje geschreven nadat zijn 4 jarige zoontje conor uit een wolkenkrabber is gevallen vanuit de 53e verdieping. Heftig zeg hoe kunnen deze dingen gebeuren.
Niet zo gek dus misschien dat ik zo geraakt was door dit liedje.

Vervolgens gaat de muziek hier verder en volgt het liedje angels van robby williams en daar ga ik nu dus even de betekenis van opzoeken.

Muziek raakt dat is een ding wat zeker is. En ik begrijp nu dus ook hoeveel waarde mensen hier aan kunnen hechten in o.a. slechte tijden. Het is 1 en al herkenning.

En oh ja voor ik t vergeet, hier het liedje la luna:

Een liedje wat gedraaid is bij de crematie van ons mooie meisje. Tot op de dag van vandaag ken ik de betekenis niet maar wat is t mooi. Ik draai het elke dag om onze geweldige dochter te herinneren.

Updated: 17 januari 2015 — 14:39

Geef een reactie

monluna.nl © 2015