trots

Gelukkig zit ik al een paar dagen in mijn positieve flow. Dit wil niet zeggen dat ik nu de ras optimist ben, het is wat neutraler en ik kan lachen. Natuurlijk vloeit er ook wel eens een traantje maar daarna herstel ik redelijk snel weer.

Vandaag werd ik tevens ook wakker met een ander gevoel. Dit gevoel was oprechte trots. Ik ben er trots op dat ik mama ben van een geweldig meisje ook al is ze er niet meer.

Mijn mooie dappere meisje wat zich meteen liet horen na de geboorte. Mijn mooie meisje wat meteen zelf kon ademen, ondanks haar vroeggeboorte. Haar sterke karakter en haar vechtlust die ze al vanaf het begin liet zien. Zo klein en zo teer maar ook zo dapper.

Ook al is ze niet meer hier, bij ons. In mijn hart en gedachte leeft ze voort en blijf ik haar trotse mama.

Nog steeds kom ik mensen tegen die ik nog niet gezien heb sinds haar overlijden. De een vindt het wat makkelijker om er mee om te gaan dan de ander maar iedereen die ik tegenkom laat ik haar foto’s zien. En telkens als ik dat doe knap ik bijna uit elkaar van trots. trots

Luna heeft mijn mama gemaakt en ze zal altijd mijn lieve dappere knappe meisje blijven.

Updated: 16 maart 2015 — 18:13

1 Comment

Add a Comment
  1. En zo is het Mon, een supermooi en sterk meisje met een superlieve mama en stoere papa. Zo is het, en zo zal het zijn. Dikke kus en tot snel, xxx

Geef een reactie

monluna.nl © 2015