Vakantie part II

vakantie1Vakantie zit er helaas niet in, al zou ik dit wel heel graag willen.

Maar weet je wat ik op dit moment echt heel graag zou willen, een vakantie in mijn hoofd. Even weg van de werkelijkheid en de wereld die voor mij nog zo hard is.

Ik heb carnaval gevierd, het was fijn maar ook anders. Ik heb niet zo intens kunnen genieten zoals ik eerder wel deed. Op de gekste momenten, door een geur, een geluid, een herinnering of wat dan ook word ik herinnerd aan mijn meisje. Al die schattige verklede baby’s. Ik had of met Luna carnaval moeten vieren of ik had met Luna thuis moeten zitten.

Vandaag was ik weer voor de eerste keer op mijn werk. Volgende week is mijn verlof namelijk afgelopen. Mijn nieuwe baas was heel begripvol en ik krijg alle ruimte die ik nodig heb. Dit waardeer ik natuurlijk enorm. Op het eind van het gesprek zei hij tegen mij dat ik hij  me moedig vond. Moedig dat ik gekomen ben.

En dan denk ik; moedig? Een jaar geleden ging ik zonder moeite naar mijn werk. Had ik geen slapeloze nacht de dag voordat ik naar mijn werk moest en hoefde geen vriendin mij vanochtend te steunen om naar mijn werk te gaan.

En als ik dit besef dan haat ik mijn wereld, dan haat ik hetgeen waar ik doorheen moet. En daarom wil ik op vakantie in mijn hoofd. Even rust en alleen maar fijne gedachte. In plaats van dat gevecht wat ik elke dag opnieuw weer aan moet.

En voor diegene die het nog niet gemerkt hadden, hier is weer even Mon met weerstand

Updated: 17 februari 2015 — 20:56

1 Comment

Add a Comment

Geef een reactie

monluna.nl © 2015