Voorbereidingen

Morgen is het dan zover, de dag waar ik al maanden tegenop zie, moederdag. Een dag die heel mooi zou moeten zijn. Mijn kleine meisje bij me, onze eerste moederdag samen. Helaas mag het niet zo zijn en vier ik morgen moederdag zonder mijn meisje.

Het is echter niet alleen moederdag morgen, het is morgen ook precies een half jaar geleden dat Luna is overleden. Dubbel moeilijk dus.

Alle reclames die de afgelopen weken voorbij kwamen over moederdag heb ik zoveel mogelijk proberen te negeren. Gelukkig blijven ze na morgen weer een jaar weg.

Voor morgen zelf heb ik al de nodige voorbereidingen getroffen. Ik heb er nu nog geen idee van hoe ik de dag morgen ga ervaren. Vaak werkt het bij  mij net iets afwijkender en kom ik de dag prima door maar krijg ik de dag erna de klap.

Morgen mag en kan alles. Als ik de hele dag in mijn bed wil blijven liggen dan blijf ik in bed liggen, als ik morgen heel de dag wil huilen dan huil ik maar heel de dag.

Arno is voorbereid op eventuele stemmingswisselingen van mijn kant, die soms wel per vijf minuten kunnen veranderen. Verder probeer ik van facebook af te blijven morgen. Ik hoef niet alle berichten te lezen van gelukkige moeders die verwend worden door hun kinderen.

Een noodplan ligt klaar voor dingen die ik morgen eventueel kan doen mocht ik eruit willen. Alles onder voorbehoud afgesproken.

Dankbaar ben ik wederom voor de mensen die er voor me zijn, mij kaartjes sturen voor moederdag en me morgen eventueel willen afleiden. Door jullie is het immense verdriet beter te dragen.

 

voorbereidingen

Updated: 9 mei 2015 — 14:32

Geef een reactie

monluna.nl © 2015